Lintjeswinkel-XL

Lintjes bestellen bij Lintjeswinkel XL

Een lintje maakt een cadeautje helemaal af. Leg deze in een strik of plak ze als decoratie op zodat alles waar het voor gebruikt wordt er meteen fleuriger uitziet. En dat kan al helemaal als je zelf de gekleurde touwtjes in handen hebt en kunt bepalen welk lintjes, in welke lengte en hoeveelheid, je wilt hebben. Soms heb je voor meer dan alleen een verjaardagscadeautje een lint nodig, dan kan je bij Lintjeswinkel XL je hart op bij het enorme assortiment aan lintjes, strikken en koorden die er aangeboden worden. Wat je ook zoekt en voor welke gelegenheid je het nodig hebt, voor alles is er bij Lintjeswinkel XL wel een passend lintje te vinden.

Zelf bepalen over de lintjes

Bij Lintjeswinkel XL heb je zelf de controle over wat je wilt hebben. Wil je dertig verschillende kleuren? Wil je linten van een meter lang? Of wil je linten waar een aparte print op staat, zodat het ook echt opvalt tussen de chaos aan pracht en praal? Bij Lintjeswinkel XL kan je zelf bepalen wat voor lintjes je wilt en hoeveel je wilt. Je hoeft enkel uit het complete assortiment te kiezen wat je wilt hebben en zodra je dit op een rijtje hebt, hoef je alleen maar op bestellen te drukken en binnen zeer korte tijd zijn je lintjes in huis.

Kan je door het enorme aanbod aan lintjes toch geen keuze maken? Of heb je toch liever iets originelers? Dan kun je bij Lintjeswinkel XL ook zelf je lintjes laten bedrukken met een unieke opdruk. Bepaal zelf wat er op je lintjes staat, zodat je een leuke boodschap aan een groep kan overbrengen of je goed reclame kan maken voor je onderneming. Het laten bedrukken van je eigen ontwerp kan altijd in overleg met het personeel van Lintjeswinkel XL en hier kan je ook meteen al je andere wensen en een prijsafspraak maken. Afgehandeld, strik erop en gaan.