Kies voor PC2 tandartsen

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere tandarts omdat je bijvoorbeeld verhuisd bent of het niet naar je zin hebt bij de huidige praktijk? Een kijkje op internet leert dat er tal van tandartspraktijken zijn waar je terecht kunt maar je wilt er natuurlijk wel eentje die je bevalt. Een praktijk in de regio Eindhoven waar je terecht kunt is PC2.

Altijd uitleg wat er gaat gebeuren

Op de website van de praktijk kun je reeds de nodige informatie lezen maar als je graag meer wilt weten kun je natuurlijk altijd eerst contact opnemen. Ze werken met een team van specialisten zodat je er voor diverse behandelingen terecht kunt. Omdat ze weten dat veel mensen schrik hebben voor de tandarts zorgen ze ervoor dat je zoveel mogelijk op je gemak gesteld wordt en dat de behandelingen uitgelegd worden voordat er aan begonnen wordt. Kleine behandelingen worden zo snel mogelijk ingepland zodat jij er niet lang tegen aan hoeft te gaan zitten hikken en vlug geholpen wordt.

Inschrijven doe je online

Staat de praktijk je wel aan en wil je je als patiënt inschrijven? Aanmelden kun je telefonisch doen maar ook via het formulier dat je op de website vindt. In de regel wordt er dan al binnen een week een afspraak gemaakt voor nadere kennismaking. Mocht de praktijk je dan alsnog niet bevallen dan ben je niet verplicht te blijven en kun je gewoon verder zoeken naar een andere tandarts.

Ook voor preventie

Naast tal van behandelingen doet de praktijk ook aan preventie. Zo leer jij wat er goed of juist slecht is voor je gebit en kun je problemen voorkomen. En hoe minder problemen hoe minder behandelingen er nodig zijn. Dat zal zeker de mensen aanspreken die bepaald niet dol zijn op een bezoek aan de tandarts.