Leuk om weg te geven: sauna cadeaubon!

saunabon

saunabon

Leuk cadeau!

Naar mijn mening is het vaak leuker om iemand een ervaring cadeau te geven, dan echt een object. Aan mijn vriendinnen geef ik daarom graag een sauna cadeaubon. Een sauna cadeaubon is voor allerlei prijzen verkrijgbaar, waarmee jouw vrienden of vriendinnen, familieleden of misschien wel jijzelf, meerdere keren naar de sauna kunnen. Wat ik dan ook altijd een leuk idee vind, is het geven van een sauna cadeaubon in een mandje met andere verzorgingsproducten. Zo kun je er bijvoorbeeld lekkere bodybutters of scrubs bij in doen, en een fijn zacht handdoekje. Er zijn super veel mogelijkheden en ik weet zeker dat je met deze inspiratie wel iets leuks kan bedenken voor degene die jij een cadeau wilt geven.

 

saunabon

Samen weg

Heb je al besloten wat voor wellness je je geliefde cadeau gaat geven? Dan heb ik nog een leuk idee voor je! De ervaring van wellness of een sauna is natuurlijk beter compleet wanneer je zelf ook mee gaat. Op dat moment kun je iemand een gezellig dagje samen relaxen cadeau geven. Wat ik zelf vaak dan ook doe is bijvoorbeeld een etentje trakteren. Iemand wordt dan compleet in de watten gelegd en hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dat is toch het allerfijnste wanneer je jarig bent?

Zelf heb ik vorig jaar ook een saunabon cadeau gekregen van mijn man. Ik ben toen met hem samen naar de Thermen Nijmegen geweest en daar hebben wij een heerlijk relax dagje gehad!