T. LeClerc Loose Powder Banane

T.LeClerc is een cosmetica merk wat gespecialiseerd is in make-up. Het merk is opgericht door Theopile LeClerc in 1881 in Parijs. De producten zien er elegant uit door de mat zilveren verpakkingen. Het merkt wordt een lange tijd gebruikt door verschillen visagistes, modellen en beroemdheden. De producten zijn van hoge kwaliteit, zodat iedereen een stralende make-up look kan creëren. Voor de ontwikkeling van de producten wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke pigmenten van mineralen om tot de beste kwaliteit te komen. Het merk staat bekend om het rijstzetmeel wat in de poeders is verwerkt. Het rijstzetmeel zorgt voor een verzachtend en comfortabel gevoel. De specialiteit van T.LeClerc is de losse poeder (T.LeClerc Loose Powder). De losse poeder is verkrijgbaar in meerdere zachte pastelkleuren. De poeders voelen zacht aan en geven de huid een transparant effect. Daarnaast heeft het product een matterend effect en fixeert het de make-up. Dankzij de samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt. De poeders zijn zo gemaakt dat ze niet te zien zijn op de huid waardoor er geen masker-effect zal ontstaan. Daarnaast is de poeder zeer zacht en licht op de huid.

Voordelen:

  • Transparant effect
  • Fixeert de make-up
  • Matterend
  • Verzorgend voor de huid
  • Grote variatie aan kleuren
  • Uitsluitend natuurlijke kleurstoffen

De losse poeder is verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat het voor iedereen mogelijk is om de juiste poeder te vinden. De T.LeClerc Loose Powder Banane is een van die kleuren. Deze kleur is geschikt voor een huidtype met een warme ondertoon. Ook is hij geschikt voor vrouwen die last hebben van een rode huid. De losse poeder blijft de gehele dag zitten en je hebt een klein beetje nodig van deze losse poeder voor een natuurlijk effect. Het product blijft dus perfect op de huid zitten. Ook is het geschikt voor de gevoelige huid. T.LeClerc gebruikt alleen natuurlijke pigmenten en mineralen, waardoor men niet snel een allergische reactie zal krijgen. Ook is de losse poeder vrij van parfum en parabenen.

De T.LeClerc Loose Powder Banane is te gebruiken nadat de basis make-up is aangebracht (dagcrème, foundation, concealer etc.). Het is aan te raden om de losse poeder met een kwast aan te brengen. Het resultaat van de T.LeClerc Loose Powder Banane is dat het gezicht gematteerd wordt. Ook zorgt de losse poeder ervoor dat het gezicht een stralende en frisse teint krijgt. Al met al krijgt je gezicht een natuurlijke en fantastische uitstraling.