Vitamine C Serum

Vitamine C Serum

Een Vitamine C Serum zorgt voor een beter herstel van de huid en zorgt ervoor dat je huid lekker zacht wordt en goed verzorgd blijft. Een serum is alleen voor ernstige gevallen. Je moet eigenlijk pas beginnen aan een serum als een crème het niet beter maakt of niet goed genoeg maakt. Een serum heeft dezelfde werking als een crème alleen is het een stuk meer geconcentreerd en een stuk soepeler, waardoor het beter en dieper de huid intrekt voor een betere werking. 

Vitamine C Serum

Het cosmeticahuis

Het Cosmeticahuis is een website waar je allerlei serums kunt bestellen. Ze hebben serums speciaal voor mensen met een normale huid, droge huid, gevoelige huid, vochtarme huid en een verouderde huid. Voor deze soorten huid zijn er verschillende serums om te zorgen dat alle problemen worden opgelost en niet er niet voor gezorgd dat 1 probleem zich inruild voor een andere. Ze hebben serums voor mensen met heftige acne,  rosacea, couperose, eczeem, pigmentatie, huidirritatie, rode huid, vale of grauwe huid en voor mensen met huidveroudering. 

Vitamine C Serum

Enorm goede service

Als je niet precies weet wat voor soort huid je hebt kunnen de mensen achter dit bedrijf je helpen. Ze weten alles van huidsoorten en kunnen je alles vertellen over alles wat ze hebben. Je kunt dus met al je vragen terecht. Ook krijg je vanaf de 35 euro gratis verzending op je bestelling. Vanaf de 40 euro krijg je een gratis cadeautje bij de bestelling. De levering zelf is ook heel snel. Alles wordt uit voorraad geleverd en is dus binnen no-time bij je in huis.