Batterijen gehoorapparaat; tijdig vervangen!

batterijen gehoorapparaat

Mijn dochter noemt mijn hoortoestel een stoere batterijen gehoorapparaat. Dit aangezien zij voor een tijd terug had gezien hoe dat ik de batterijen aan het vervangen was. Zij vond het onwijs interessant om te kijken hoe dat ik het vervang. Op zich vind ik het een erg leuke bijnaampje voor mijn hoortoestel. Het positieve hiervan is dat mijn dochter goed heeft geholpen om van de schaamte af te komen.

batterijen gehoorapparaat

Het moment dat ik namelijk in de gaten kreeg dat een hoortoestel noodzakelijk was voor mij ben ik gaan zoeken. Het liefst wilde ik zo spoedig mogelijk een hoortoestel vinden zodat ik mijn dochter goed kan verstaan. Gelukkig wilde mijn dochter graag met mij mee om een geschikte hoortoestel te vinden. Via het internet ben ik gaan zoeken naar bruikbare informatie voor de aanschaf hiervan. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Phonac.com. Zij hebben onwijs veel informatie op de website staan, perfect voor mij om vervolgens een keuze te maken!

batterijen gehoorapparaat

Succes in het gehoor

Op zich lijkt het erg eenvoudig om een geschikte hoortoestel aan te schaffen. Pas wanneer je er zelf voorstaat slaat de angst nogal toe. Ikzelf begon enorm te twijfelen en wilde niets liever dan zo snel mogelijk naar huis toe. Dankzij mijn dochter hebben wij vervolgens een bestelling geplaatst bij Phonac.com. Ik denk wel dat als mijn dochter er niet was geweest dat ik nooit een bestelling had geplaatst. Trots op mijn stoere batterijen gehoorapparaat!