Bekijk hier e-learning voor de zorg

e-learning voor de zorg

De e-learning voor de zorg is de laatste periode enorm toegenomen. Niet alleen op scholen, maar ook in het bedrijfsleven is deze vorm van leren toegenomen. Makkelijk op elk gewenst moment van de dag een cursus gaan volgen. Hierdoor hoeft er geen dag vrij genomen te worden, omdat een medewerker naar school zal moeten. Nu kan je online diverse opleidingen gaan volgen, zonder dat je hier speciaal naar ene school zal moeten gaan.

Splintt is een bedrijf die het mogelijk maakt om een studie, online te gaan volgen. Wil jij weten hoe dit in zijn werk gaat, maak hier dan een afspraak. Op hun website staat ook al het één en ander beschreven.

e-learning voor de zorg

Op maat gemaakte e-learning voor de zorg

Voor de mensen die in de zorg werken is het bijhouden en leren van bepaalde werkzaamheden en technieken zeker een must. Vooral voor nieuwe medewerkers of mensen die al langer in het vak zitten, is het bijblijven van de werkzaamheden zeker een aanrader. Door middel van dit software programma kan iedereen op het zelfde moment de nodige informatie krijgen. Voordeel is dat iedereen op hetzelfde moment de juiste lessen kan volgen en hierdoor geen verschillen meer ontstaan op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker die al jaren hetzelfde beroep uitvoer en hierdoor de nieuwste technieken niet weet. Door een aangepast programma te laten zien kan ook deze medewerker op de juiste manier aan het werk gaan.