Een fysiotherapeut Middelburg

fysiotherapeut Middelburg

Afgelopen maand heeft mijn man een zware operatie aan zijn rug gehad. Hij was een aantal weken daarvoor door zijn rug heen gezakt. Hij moest dan ook noodgedwongen worden geopereerd. Echter was dit alles een groot probleem want na de operatie moest hij nog maanden rustig aan doen. Hij kon niet gaan sporten, maar op zijn herstel te bevorderen kon hij gebruik maken van een fysiotherapeut Middelburg. Mijn man wilde z.s.m herstellen en zodoende is hij op zoek gegaan naar een betrouwbare fysiotherapeut Middelburg. Op aanraadde van zijn huisarts is hij de website fysiotherapiekats.nl gaan bekijken.

Op de website van deze fysiotherapeuten stond veel interessante informatie weergeven. Waaronder een portfolio en welke klanten zij voornamelijk behandelen. Aan de hand van de weergeven informatie nam mijn man het besluit een afspraak te maken bij deze praktijk.

fysiotherapeut Middelburg

Goede keuze

Sindsdien gaat mijn man minimaal twee keer per week langs de praktijk om een aantal oefeningen te doen. Deze oefeningen bevorderen zijn herstel zichtbaar. Mij man durft weer te coachen langs het voetbalveld en soms een balletje mee te trappen. Ook gaat hij weer in de weekenden gezellig met zijn vrienden een avondje uit. Hij maakt zichzelf nog zelden zorgen over zijn rug en dat heeft hij te danken aan de bovenstaande praktijk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare fysio praktijk, maar kunt u deze nergens vinden? dan bent u bij de fysio praktijk Kats zeker weten aan het juiste adres. Zij doen er alles aan om uw lichaam z.s.m te laten herstellen!

Kats