De kanavape om te stoppen met roken!

good for you

good for youMijn man probeert al jaren om te stoppen met roken. Dit lukt helaas niet en daarom heeft hij pas geleden de kanavape aangeschaft op de website van Good4ugoods. Dit is een e-sigaret en dit schijnt een stuk gezonder te zijn dan normaal roken. Mijn man zag deze pas geleden bij een goede vriend. Deze vriend probeert net als hem om te stoppen met roken en met het aanschaffen van dit apparaat zijn de eerste stappen gezete-smoker

De vriend van mijn man vertelde pas geleden dat hij de kanavape erg lekker vindt roken. Dit omdat de olie in het apparaat voor een lekkere uniek smaak zorgt. Hij vertelde ook dat de e-sigaret zo  natuurlijk en biologisch mogelijk is gemaakt net als de olie. Dit is dan ook een stuk gezonder dan een normale sigaret. Mijn man vond dit wel interressant en daarom nam hij al snel een kijkje op de website. Hier zag hij al snel een e-smoker staan die hij wel bij zichzelf vond passen. Deze bestelde hij meteen en hij was natuurlijk erg benieuwd.

Het stoppen gaat al een stuk beterkanavape

Het apparaat kwam al erg snel binnen en mijn man maakt er inmiddels al gebruik van. Hij vindt het heerlijk om de e-smoker te roken. Hij rookt nu ook steeds minder. Met sigaretten is hij gestopt en hij gebruikt de e-smoker maar drie keer per dag. Hij gaat dus al richting het stoppen en het roken van een e-smoker is veel gezonder dan het roken van een normale sigaret.