Online coaching

Online coaching

Online coaching

Ooit gehoord van online coaching, dan kan je hier meer over lezen. Via de website van OnlineCoach.net is het mogelijk om een geschikte coach uit te kiezen en hiermee in gesprek te komen. Vaak moet je naar een praktijk gaan, wil jij de nodige zorg krijgen. Via deze website is het mogelijk om een coach uit te kiezen. Je ziet op deze site een filter waarmee jij zelf de prijs kan bepalen. Je kan ook een keuze maken uit diverse categorieën. Zoals een ADHD coach, een verslavingscoach en zo kan ik nog wel even doorgaan. Op deze website staan de diverse coachen waaruit je een keuze kan maken.

Goed geholpen door de online coaching

Al een lange tijd hebben wij problemen met onze oudste zoon. Wat ooit was begonnen als een onschuldig spelletje op zijn computer was inmiddels uitgegroeid tot een ware verslaving. Een gameverslaving. In eerste instantie dachten wij als ouders dat dit wel snel op te lossen was, helaas zaten wij hier helemaal naast. Want op een gegeven moment ging hij zich ook anders gedragen en kon niet meer normaal zijn leven gaan leiden. Alles draaide om deze verslaving.

Via onlinecoach.net hebben wij een goede deskundige gevonden die ons en onze zoon heeft geholpen. Deze coach heeft ervoor kunnen zorgen dat onze zoon weer een normaal leven kon leiden. Een spelletje spelen is geen probleem, zodra dit niet de overhand gaat nemen.