Waar is een mitella voor?

Nadat u een blessure aan uw pols, elleboog of schouder heeft opgelopen, moet u een mitella sling dragen. De mitella moet worden gedragen om uw arm te beschermen. Deze tilband kan voorkomen dat uw arm beweegt tijdens het genezingsproces. U moet de mitella dus op de juiste manier dragen om te voorkomen dat de blessure erger wordt. Meestal dragen mensen de mitella nadat ze een schouder- of elleboogfractuur hebben opgelopen. Het wordt ook gedragen na een schouderoperatie. Soms wordt het gedragen door een persoon met een beroerte. De zorgverlener raadt u meestal aan om de mitella te dragen om de blessure te verminderen.

Waar koop je een hoogwaardige Mitella?

Op www.mymitella.nl kunt u verschillende soorten mitellas vinden. MyMitella biedt mitella’s voor kinderen en volwassenen. De kinderen die gewond raken, willen misschien geen mitella dragen. MyMitella biedt echter mooie patronen van armdoeken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bloemen- of voetbalprints. Door dit aantrekkelijke ontwerp zullen de kinderen geïnteresseerd zijn in het dragen van de mitella. Deze winkel biedt ook bedrukte mitellas voor volwassenen. Zo kunnen mensen het patroon kiezen dat bij hun kleding past. Daarnaast kun je ook een duurzame sling kopen. Dit type tilband wordt meestal gedragen door een persoon die dezelfde blessure oploopt.

De voordelen van het kopen van een Mitella van MyMitella

Mitella van MyMitella biedt verlichting wanneer je je pols, elleboog of schouder brak. Deze arm sling is handig voor het genezen van het sleutelbeen, schouder, pols en elleboog. Deze mitella is multifunctioneel waardoor je hem in alle omstandigheden kunt dragen. MyMitella mitellas kan u helpen uw pijn te verlichten. De arm sling is comfortabel voor kinderen en volwassenen. Het is uitgerust met een verstelbare riem zodat het de arm goed kan ondersteunen. Daarnaast kunt u een duurzame mitella aanschaffen zodat u deze jarenlang kunt dragen.