Haarimplantatie, wat is dat nou eigenlijk?

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie, ook wel haarimplantatie genoemd. Een kapsel is enorm bepalend voor het uiterlijk van iemand, maar helaas komt het bij meer dan 50% van de mannen voor dat zij op vroege leeftijd kaal worden. Kaal worden is niet in te delen in één gradatie, je kunt bijvoorbeeld last krijgen van inhammen, haar verliezen op de kruin of jouw haar kan gewoonweg dunner worden waardoor het lijkt alsof je op je hele hoofd kaal wordt. Gelukkig is er een oplossing, namelijk een haartransplantatie laten uitvoeren. Hierbij wordt jouw haar weer hersteld naar de oude staat en hier zul je nog jaren lang plezier van hebben. Heb jij last van haarproblemen en wil je hier eigenlijk ook zo snel mogelijk vanaf? Lees je dan wel eerst even goed in, om te kijken wat een haarimplantatie nou precies is, of het geschikt voor jou is en aan welke kosten je ongeveer moet denken!

Haarimplantatie

Een haar implantatie is niets meer en niets minder dan het implanteren van haar. Uit het donor gebied aan de zijkant en achterkant van het hoofd worden haren gehaald en deze worden naar de kalende plekken getransplanteerd. Het mooie aan het haar op de achterkant en de zijkant van je hoofd, is dat deze altijd zullen blijven groeien. Het is dus niet zo dat op het moment dat er ergens haar wordt weggehaald, dat deze ook definitief verdwenen zijn. Als eenmaal het haar uit het donorgebied is geoogst, dan worden deze één voor één weer teruggezet. Je kunt je voorstellen dat dit geen eenvoudige klus is, dus vaak heb je meerdere behandelingen nodig, die wel tot een uur of zes per behandeling kunnen duren. Gelukkig vind alles plaats onder verdoving en je zult er al gauw niets meer van merken.

Kosten 

In Nederland is het laten uitvoeren van een haartransplantatie geen goedkope klus. Toch kun je wel degelijk besparen op haarimplantatie. In Turkije zijn ze bijvoorbeeld enorm gespecialiseerd in het uitvoeren van een dergelijke ingreep en zij doen het vaak nog eens voor 50% van de prijs. Voor deze prijs transplanteren ze ook nog eens meer haren dan ze in Nederland zouden doen, dus je krijgt met recht meer haar voor je geld. Vanaf het vliegveld tot en met het vertrek naar Nederland zul je intensief begeleid worden en op al jouw vragen zul de host of hostess met plezier antwoord geven. Overtuigd? Doe dan ook iets aan jouw haarproblemen!