Het merk La Colline is wat mij betreft een echte aanrader!

La colline

La collineKennen jullie het merk La Colline? Dit is dus een huidverzorgingsmerk dat ik zelf ook pas sinds enkele maanden gebruik. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik het met jullie moet delen! Dit Zwitserse merk is blijkbaar als een geruime tijd verkrijgbaar in Nederland, echter had ik hier zelf eerst dus ook nog van gehoord. Naar mijn mening is dit een goed verzorgingsmiddel om veroudering tegen te gaan. Verder is het ook goed geschikt voor de verzorging en voeding van de huid. Dus ook de wat jongere doelgroep kan dit merk gebruiken.

Hetgeen wat dit merk anders maakt ten opzichte van andere is dat het accent ligt op celvernieuwing. De ontwerpers hiervan maken gebruik van lichte romige crèmes en milde reinigingsproducten.

Ambiance beauty

Waar haal ik deze zelf altijd

make upNatuurlijk is het ook wel handig voor jullie waar je dit merk kunt aanschaffen. Zelf doe ik dit altijd via schoonheidsspecialist-delft.nl. Hier ben ik dus zelf al maanden tevreden klant. Zij hebben dan ook alleen hoogwaardige producten voor de huid. Naast de huidverzorgingsproducten kun je hier ook terecht voor programma’s, zoals Matrix, Nativage en Advanced Vital. Omdat iedere huid dus uniek is, vergt dit ook vaak een andere behandeling. Hier word je natuurlijk zelf in ondersteund. Omdat zij eenvoudig kunnen achterhalen welk huidtype je hebt ben je verzekerd van een goede behandeling. Zo’n behandeling of programma van het merk La Colline moet je dan ook niet zien als zo maar iets. Ik heb er zelf inmiddels een gehad en moet zeggen dat mijn dag toen niet meer stuk kon! Heb je vragen over dit artikel, stel ze dan gerust onderaan deze pagina.