kinderpsycholoog utrecht

Het komt vaak voor dat ouders tegen problemen aanlopen, of vragen hebben. Die vragen kunnen dan over verschillende factoren gaan. Als u dat als ouder ook heeft, dan kunt u bij kinderpsycholoog utrecht terecht. Afhankelijk van uw problemen of vraagstukken wordt er een effectief plan uitgewerkt waarmee we aan de slag gaan. Het gehele plan word met u besproken en is afhankelijk van de situatie en/of vraag. De duur van de behandeling is totaal verschillend, dat ligt bij u als persoon. Het is daarom van belang dat we eerst kennis maken. Daarvoor kunt u bij de kinderpsycholoog utrecht terecht in haar praktijk. De kinderpsycholoog staat klaar voor zowel het kind als de ouder, het gesprek kan vervolgens bestaan uit alleen advies maar het kan ook een uitgebreid gesprek worden.

stk93908cor

De lange ervaring

Door de lange ervaring kennen we alle vraagstukken al. De ervaring zorgt er dan ook voor dat we veel stof in korte tijd kunnen behandelen. Vaak is het zo dat het kind met stoornissen, ADHD, onzekerheid of gedragsproblemen kampt. Wij snappen dat het lastig is om zomaar ineens een gesprek aan te gaan. Het is eigenlijk een soort van eigen probleem in handden leggen van andere. Bij de psycholoog uit Utrecht is dat echt niet zo, wij willen graag uw probleem aanhoren, u helpen en u adviseren.

Heeft u nog andere vragen over de werkwijze dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon of via een formulier, wij beantwoorden deze om onzekerheden weg te halen.

prten1