Hulp met scootmobiel kopen

oude_man_op_scootmobiel

anwbMijn oma moest een nieuwe scootmobiel kopen omdat haar oude scootmobiel kapot is gegaan en het maken hiervan duurder zou zijn dan het aanschaffen van een nieuwe. Ze heeft die scootmobiel ooit tweedehands gekocht omdat ze er snel eentje nodig had en deze toen goedkoop en nog goed was. Deze keer wilde ze het goed doen en wilde ze opzoek gaan naar een nieuwe scootmobiel die makkelijk mee te nemen is.

Gewicht en lengte

scootmobiel-vitaal-logoBij de vorige scootmobiel hadden we al begrepen dat gewicht en lengte een grote rol speelt in de keuze van de scootmobiel. Deze keer wilt ze een scootmobiel kopen die minder zwaar stuurt en makkelijk op te tillen is. Ze had van haar buren begrepen die in het zelfde senioren flatje wonen dat ze contact op moest nemen met Scootmobiel Vitaal omdat ze goede scootmobielen tegen een voordelige prijs verkochten.

Ze heeft toen een afspraak gemaakt en aan de telefoon had ze toen uitgelegd wat de bedoeling was van de nieuwe scootmobiel. Omdat het een thuisdemonstratie was konden ze niet alle modellen mee nemen en daarom was het wel handig dat ze een beetje wisten waarnaar ze op zoek was.

Tijdens de afspraak is ze heel goed geholpen met het advies van de verkoper. Ze heeft nu een hele mooie nieuwe opklapbare scootmobiel. Het leuke is ook nog dat deze nog best voordelig was. Ze hoeft zich nu niet meer zorgen te maken over haar scootmobiel omdat ze ook nog eens garantie heeft!