Scootmobielen van Scootmobiel-Comfortabel

Scootmobiel Comfortabel

U bent op zoek naar betrouwbare en comfortabele scootmobielen? Maak kennis met Scootmobiel-Comfortabel. In het assortiment vindt u compacte scootmobielen van verschillende topmerken, zoals zoals Drive, Trophy, Vermeiren Carpo en Solo. In dit blog vertellen we u graag meer over deze scootmobielen en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Lees dus snel verder en ontdek het!

Een scootmobiel met 3 of 4 wielen?

Bij een scootmobiel heeft u de keuze uit 3 of 4 wielen. Het voordeel van een scootmobiel met 3 wielen is dat deze extra wendbaar is en een kleine draaicirkel heeft. Deze is hierdoor uitermate geschikt om te rijden in winkels en om boodschappen te doen in supermarkten met smalle gangpaden. Nog een voordeel is dat u beschikt over extra beenruimte. Ook is deze scootmobiel lichter en koersvast. Heeft u extra stabiliteit nodig? Kies dan voor een scootmobiel met 4 wielen. Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Deze specialisten helpen u graag verder en geven u advies op maat. Scootmobiel Comfortabel

Scootmobielen uitproberen

De aanschaf van een scootmobiel is vaak een flinke investering. Begrijpelijk dus dat u eerst wilt weten hoe deze rijdt en stuurt voordat u overgaat tot aankoop. Precies om deze reden is het bij Scootmobiel-Comfortabel mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom waar u een proefrit kunt maken. Natuurlijk kan dit ook als u graag een rollator of rolstoel wilt testen. De showroom is op zaterdag geopend, maar als u op een andere dag langs wilt komen dan kan dit ook. Wel raden we u altijd aan om een afspraak te maken, zodat er rekening mee gehouden kan worden en zodat er iemand voor u klaarstaat die u kan voorzien van advies op maat.

Meer weten over scootmobielen?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de scootmobielen van Scootmobiel Comfortabel? Neem dan gerust contact op. Dit is mogelijk via de telefoon, maar ook via de mail. De specialisten staan graag voor u klaar en helpen u graag verder zodat u een juiste aankoop verricht waar u lange tijd plezier van heeft.