Natuurlijk alternatief voor antibiotica gezocht? Overweeg colloïdaal zilver

colloïdaal zilver

De medische wereld schrijft in relatief veel gevallen van gezondheidsproblemen antibiotica voor als geneesmiddel. Nu beschikken antibiotica ontegenzeglijk over kwaliteiten, helaas zitten er mogelijk ook een paar nadelen aan vast. Als je wat dat betreft liever een natuurlijk alternatief hebt voor antibiotica, dan zou je de inname van colloïdaal zilver eens kunnen overwegen. Bij colloïdaal zilver, dat ook wel zilverwater en nanozilver wordt genoemd, draait het allemaal om gedestilleerd water met zeer kleine zilverdeeltjes erin. Dit zilver neemt dan de rol van mineraal op zich zodra het in je lichaam terechtkomt. Je kunt het innemen door te drinken of te sprayen, al kan het ook als zalf gebruikt worden. 

Bij welke klachten kan colloïdaal zilver mogelijk verlichting bieden?

Net als antibiotica kan colloïdaal zilver soelaas bieden bij een breed scala aan medische klachten. Hierbij valt in de eerste plaats te denken aan klachten aan de mond, neus en luchtwegen, oftewel (zware) verkoudheidsklachten. Bij ernstige hooikoorts zou colloïdaal zilver ook verlichting kunnen bieden, net als bij problemen aan de darmen, virale klachten en uitwendige wonden.

colloïdaal zilver

Selecteer zorgvuldig de winkel waar je je zilverwater koopt

Om zeker te zijn van een zo goed mogelijke werking van je colloïdaal zilver (en van een minimum aan eventuele bijwerkingen die ongewenst zijn) is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een aanbieder die van louter zuivere bestanddelen gebruik maakt om dit zilverwater tot stand te laten komen. Hierbij is het met name van essentieel belang dat men werkt volgens de welbekende HACCP richtlijnen. Dit vergroot de kans dat je te maken hebt met kwaliteitsmateriaal aanzienlijk. Idealiter kies je verder voor een verkoper waar je je producten ook naar kunt retourneren als je onverhoopt ontevreden bent over de uitwerking van het nanozilver.