Wilt u ook graag met een burn-out coach in Eindhoven gaan werken?

Ik ben van jongs af aan altijd al heel erg perfectionistisch geweest. Ik kleurde al erg vroeg binnen de lijntjes en ik was erg ijverig bezig met mijn schoolwerk. Mijn ouders en mijn docenten hebben dit van kleins af aan altijd heel erg aangemoedigd en ik werd zelfs vaak als voorbeeld gebruikt. Ik heb dus al mijn hele leven erg veel positieve reacties gekregen op mijn aangeleerde perfectionistische gedrag en daarom ging ik hier altijd heel erg mee door. De afgelopen jaren tijdens mijn studie merkte ik dat dit steeds ernstigere vormen aan ging nemen. Op jezelf wonen is zeker niet niks, maar dit zag ik pas veel te laat in. Als je op jezelf gaat wonen krijg je er van de ene op de andere dag namelijk veel taken bij. Zo moest ik ineens voor mijzelf gaan koken, de was doen en mijn appartement schoon houden. Alhoewel ik dit geen vervelende taken vind, kwamen ze wel nog eens bovenop mijn schoolwerk. Ik merkte dat ik op alle fronten mijzelf maximaal wilde inzetten. Zo nam ik mijzelf voor dat mijn huis er altijd schoon en opgeruimd uit moest zien. Ook had ik met mijzelf afgesproken dat ik enkel voldoendes en hoge cijfers op mijn studie wilde halen. Als ik merkte dat mijn eigen doelstellingen mijzelf gemakkelijk afgingen dan verhoogde ik al mijn doelstellingen weer. Hierdoor ben ik in een vicieuze cirkel terechtgekomen. Ik merkte dat het mentaal steeds slechter met mij ging en hierdoor bleven ook mijn prestaties uit. Nadat ik mij een paar weken er slecht voelde heb ik besloten een vriendin in vertrouwen te nemen. Ik kon haar alles vertellen en zij oordeelde niet over mijn situatie en mijn aanpak. Wel keurde ze mijn perfectionisme af. Dit was voor mij de eerste keer dat iemand dit deed en ik schrok hier best wel van. Ook heeft ze mijn aangeraden om op zoek te gaan naar een burn-out coach Eindhoven. Het leek haar verstandig als ik mijn klachten besprak met een ervaren burn-out coach Eindhoven omdat hij de enige was die mij verder kon helpen. Ik ben op het internet gaan zoeken en ik ben zo terecht gekomen op de site liberi.nl.

Erg fijne burn-out coach in Eindhoven

Via deze site ben ik in contact gekomen met een burn-out coach in Eindhoven. Ik kon al vrij snel langskomen voor een intake gesprek en dit vond ik dan ook heel erg prettig. De coach aan wie ik gekoppeld was is een erg fijne en goede coach. Ik heb goede gesprekken met hem kunnen voeren en ik kan een paar maanden later inmiddels zeggen dat het al erg veel beter met mij gaat.

Praten over je problemen is altijd fijn

Ik ben erg blij dat ik op zoek ben gegaan naar een burn-out coach in Eindhoven. Hierdoor heb ik mijn problemen bespreekbaar kunnen maken en heb ik escalatie kunnen voorkomen. Kortom:

  • als u ook symptomen heeft van een burn-out
  • dan kan ik u zeker aanraden eens op deze site te kijken
  • en eventueel contact op te nemen met een van de mensen

Kijk even op de site voor meer info over deze burn-out coach Eindhoven. Ik hoop dat u net zoveel baat bij deze burn-out coach Eindhoven zult hebben als dat ik dat heb.