Op zoek naar caps bedrukken? Klik hier!

maxilia logo

Aankomende week hebben wij een evenement. Tijdens dit evenement moeten wij caps hebben die bedrukt zijn. De caps moeten de medewerkers van ons bedrijf op en moeten uitgedeeld worden aan de potentiële klanten. Zelf weet ik niet waar ik voor deze opdracht terecht kan. Er zijn namelijk veel bedrijven waar je caps bedrukken kan doen.

Zoeken35510_35510_202130S_1612_3121_1

Het leek mij verstandig om een van mijn collega’s hierover meer informatie te vragen. De medewerker heeft voorheen namelijk bij een bedrijf gewerkt die ons hiermee kan helpen. Hij adviseerde mij om bij Maxilia te kijken. Dit bedrijf heeft namelijk de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weet als geen ander om het beste product te leveren. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en heb ik besloten om de website te bezoeken.

Maxilia

Op het internet is het bedrijf al gauw te vinden. Het leek mij verstandig om dit bedrijf te vergelijken met de andere bedrijven die ik ben tegengekomen. Alleen is dit achteraf niet nodig geweest. Maxilia is namelijk veruit de beste. Zij weten als geen ander om het beste resultaat te leveren. Daarnaast voldoen zij aan mijn voorwaarden. Nu ik het juiste product al had uitgekozen wilde ik hier meer over te weten komen.

ContactSnel-paraplu(1)

Het contact verliep goed. Al mijn overige vragen werden zorgvuldig beantwoord. Even later heb ik de producten besteld. Via mijn mail kreeg ik een digitale proefdruk binnen, geweldig! Nu weet ik waar ik terecht kan als ik weer dit soorten opdrachten krijg.