Acupunctuur Rotterdam

acupunctuur Rotterdam

acupunctuur Rotterdam

De acupunctuur Rotterdam kan bij diverse lichamelijke klachten helpen. De therapeuten die hier bij Rijnmond werkzaam zijn, hebben zo elk hun eigen kennis en ervaringen. Door de jaren heen hebben zij al diverse mensen kunnen helpen om van de klachten af te komen. Veel verschillende klachten zoals hulp bij stress, de overgang, maar ook stoppen met roken bestaat tot de mogelijkheden.

Wanneer jij en behandeling hier bij Rijnmond wilt hebben is het niet nodig om eerst een verwijskaart bij de huisarts te halen. Je kan namelijk meteen hier een afspraak maken voor een behandeling.

acupunctuur Rotterdam
acupunctuur Rotterdam

Maak zelf een afspraak bij de acupunctuur in Rotterdam

Wanneer je naar deze therapeut wilt gaan, is het fijn om te weten dat deze is aangesloten bij de NVA, ofwel de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Hierdoor zijn de eisen van hygiëne en steriliteit zeker aanwezig. Bovendien is het ook mogelijk om deze behandelingen bij jouw verzekering te declareren. Om er zeker van te zijn dat er een vergoeding plaats vindt, is het verstandig om dit na te vragen bij jouw eigen verzekeringsmaatschappij.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de behandelingen die ik hier bij Rijnmond heb gehad veel effect hebben gegeven. Jarenlang heb ik te kampen gehad met slapeloze nachten. Verschillende artsen en onderzoeken heb ik hiervoor gehad. Slechts na een paar behandelingen met de naalden, kan ik weer heerlijk doorslapen.

acupunctuur Rotterdam
acupunctuur Rotterdam