Fysiotherapie middelburg is een echte aanrader

fysio

fysiotherapie middelburgLaatst tijdens het sporten kreeg ik ineens last van mijn rug. Je kent het wel, dat het er ineens inschiet. Ik was toen ook direct gestopt. Dit in de hoop dat het de volgende dag voorbij zou zijn. Niks was minder waar, het was zelfs erger geworden. Ik wist toen al dat ik hiervoor naar de fysio moest gaan. Vandaar dat ik online ben gaan kijken een ene praktijk bij mij in de buurt, namelijk Middelburg. Zo kreeg ik enkele opties te zien en wist ik ook niet precies waar ik op moest letten. Dat was dan ook de reden waarom ik binnen mijn omgeving rond had gevraagd of zij hier ervaring mee hadden. Zo vertelde een vriendin van mij dat ik eens contact moest opnemen met deze fysiotherapie Middelburg: fysiotherapiekats.nl.

Arjen kats fysio

Zeer vriendelijk en de begeleiding is goed

fysioNadat ik antwoord had gekregen op enkele vragen, plande ik een afspraak in. Gelukkig kon ik bij deze fysiotherapie Middelburg de volgende dag al terecht. Als eerst had ik een gesprek met de fysiotherapeut om te achterhalen waar het probleem precies zat. Vervolgens begon hij met de behandeling. Na een paar weken en vijf behandelingen verder was ik weer helemaal pijn vrij. Volgens hem lag het aan mijn spieren. Hij vertelde mij dan ook dat ik deze moest gaan trainen om ervoor te zorgen dat deze sterker worden.

Naar mijn mening is Arjen Kats Fysiotherapie dan ook een echte aanrader. De service is goed en de behandeling is zeer professioneel. Ik heb hun inmiddels ook al aan andere mensen binnen met netwerk aangeraden. Ook zij zijn hier allen lovend over, dus doe je voordeel hiermee!