Passie en liefde voor het vak

fysiozandt

Bij Fysiotherapie Veenendaal ben je als patiënt geen nummer of één van de mensen zomaar in de rij. De passie en liefde om mensen te behandelen komt omdat de fysiotherapeut bewegen belangrijk vindt, en niet te vergeten pijnloos bewegen zonder jezelf belemmerd te voelen. Als professionele behandelaar heeft hij maar één doel, zo snel mogelijk de mensen die hij behandelt weer pijnvrij laten bewegen op de juiste manier. Sinds 2018 is de praktijk nieuw in de branche, voor iedere patiënt wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt om snel resultaat te boeken. Ook voor advies hoe je moet bewegen met een bepaalde belemmering ben je bij de praktijk aan het goede adres.

Fysiotherapie Veenendaal

Verschillende soorten klachten die je belemmeren

Er zijn weinig mensen die nog nooit een belemmering tijdens het bewegen hebben meegemaakt, een pijnlijke rug, een knie die niet lekker meewerkt of een enkel die precies doet wat je niet kan gebruiken tijdens het lopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, in veel gevallen is een verkeerde belasting of gebruik van de gewrichten daar een oorzaak van. Voordat het zo erg wordt dat je niet meer kunt sporten of je dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren onderneem dan actie, de klachten verdwijnen niet vanzelf. Wanneer je er niets aan doet worden deze alleen maar erger.

Onderzoek en behandeling

Fysiotherapie

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt bij Fysiotherapie Veenendaal wordt eerst de klacht onderzocht tot de bron van de klachten is gevonden. Er wordt direct een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. De onderzoeken die zijn gedaan zijn leidend voor de behandeling, dit betekent dat de laatste onderzoeken worden gebruikt voor de behandeling. We hebben een streven om zo snel als mogelijk iemand pijn en klachtenvrij te krijgen. Omdat de praktijk is aangesloten bij de branchevereniging voor fysiotherapie weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt.