Goede haartransplantatie Amsterdam

kaal

eclinic-logoEen van de dingen waar ik al een tijdje voor aan het sparen ben is een haartransplantatie. Voor mijn werk is het belangrijk dat ik er representatief uit zie en ik merkte dat ik mij door mijn inhammen iets onzekerder voelde. Door een vriend van mij ben ik op het idee gekomen om een haartransplantatie te laten doen, omdat hij dit ook had gedaan en het zag er super goed uit.

Via het internet

Die vriend van mij heeft zijn haartransplantatie in het buitenland laten doen. Helaas was ik niet in de gelegenheid om helemaal af te reizen naar diezelfde kliniek en daarom moest ik het wat dichter bij huis zoeken.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “haartransplantatie Amsterdam“. Eigenlijk had ik niet veracht dat er zoveel verschillende klinieken door de zoekopdracht “haartransplantatie Amsterdam” zouden verschijnen.

artsNadat ik op meerdere sites had gekeken was er maar eentje die ik betrouwbaar vond. De kliniek heette eClinic en deze zag er veelbelovend uit. Om deze reden heb ik een afspraak gemaakt om te kijken wat er nodig zou zijn en hoeveel dit ging kosten.Tijdens de afspraak heb ik uitgelegd wat ik wilde. De arts heeft gekeken wat er mogelijk was en heeft mij een vrijblijvend advies gegeven. Voordat ik had besloten dat ik een haartranplantatie wilde ondergaan heb ik eerste een nachtje geslapen.

Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om toch de haartransplantatie te laten doen. Volgende week staat de afspraak gepland en ik ben wel een beetje zenuwachtig. Eigenlijk kan ik nu al niet meer wachten op het eindresultaat!