Monuta uitvaartverzekering raad ik aan iedereen aan

Monuta uitvaartverzekering

Met de Monuta uitvaartverzekering heb ik laatst een hele goede ervaring gehad waar ik jullie graag meer over wil vertellen. Mijn moeder is twee maanden geleden overleden aan een ziekte. Het verlies van een ouder is natuurlijk iets verschrikkelijks om mee te moeten maken. Gelukkig was mijn moeder goed verzekerd en verliep daardoor de begrafenis op een hele fijne manier. Zij had alles van te voren al in orde gemaakt voor haar kinderen. Dat maakte het rouwproces een stuk makkelijk. Als iemand overlijd, komt daar opeens zoveel bij kijken. Zeker als jij emotioneel bent, kan het lastig zijn om alles te moeten regelen.

Begrafenis

Zeer positief over Monuta uitvaartverzekering

Al een hele poos geleden heeft mijn moeder voor de Monuta uitvaartverzekering gekozen. Het fijne daaraan was dat zij direct te hulp schoten zo gauw mijn moeder overleden was. Samen met alle kinderen hebben zij verschillende zaken geregeld. Zo moest er natuurlijk een kist komen. Wat wij echt heel erg fijn vonden was dat er een bedrag was wat wij vrij mochten besteden. Zo hebben wij een hele mooie steen uit kunnen kiezen voorop het graf. De verzekering zorgde ook voor een volgauto, het vervoer en de rouwkaarten. Dat was erg prettig.

Begrafenis

Op een fijne manier afscheid nemen

Waarom mijn moeder voor de Monuta uitvaartverzekering heeft gekozen is omdat jij daar van te voren al jouw wensen kan doorgeven. Dat is echt iets voor mijn moeder, want zij wil altijd dat het op haar manier gaat. Samen met mijn broers en zussen konden wij daar heel erg om lachen. Zelfs als zij er niet meer is, zorgt zij dat alles juist verloopt. Wij als familie zijn heel erg blij dat zij wensen heeft achtergelaten bij dit bedrijf. Zij zijn daar goed bewaard en toen het zover was heeft het bedrijf het aan ons doorgegeven. Zo hebben wij een prachtige uitvaart kunnen geven.