Scrum Tools gebruiken om uw doel te visualiseren

De scrum-methode wint tegenwoordig aan populariteit. Deze methode wordt niet alleen op kantoor toegepast, maar ook in de onderwijsinstelling. Je kunt zelfs de scrum techniek gebruiken om wat plannen te maken en het doel te visualiseren. Als u scrum-methodologie in uw dagelijks leven wilt toepassen, moet u enkele scrum-tools voorbereiden. Op scrumartielen.nl kunt u een breed scala aan scrumtools aanschaffen. Deze winkel biedt verschillende producten, waaronder whiteboards, markers, scrummagneten, herschrijfbare magneten, papieren scrumbord en planningspokerkaarten. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een van deze scrum tools, klik hier voor meer informatie.

Scrum-magneten vs. Post-it, welke is de beste?

U kunt post-it vaak gebruiken om uw ideeën en plannen op te schrijven. Heb je je echter gerealiseerd dat het gebruik van post-it verspilling kan zijn? Post-it kan maar één keer worden gebruikt. Nadat je de taak hebt voltooid, moet je de Post-it weggooien, omdat deze niet kan worden schoongemaakt. Op deze manier kan het gebruik van Post-it de papierverspilling vergroten die niet milieuvriendelijk is. Het beste alternatief dat u kunt proberen, is het gebruik van scrum magneten. Deze magneet is herschrijfbaar en gemakkelijk schoon te maken. Deze scrum magneet kun je op het scrumbord plaatsen. Daarnaast zijn de scrum magneten verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Het zal dus ook aantrekkelijk zijn.

Waar koop je Scrum-tools?

Als je je afvraagt ​​waar je een scrum board kopen, scrum magneet en andere scrum tools, dan kun je bij Scrumartikelen terecht. Deze winkel biedt een breed scala aan scrum-startpakketten. Om uw eerste project te starten, kunt u een basis starterspakket voor scrum magneten aanschaffen. Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw ideeën in kaart te brengen. Scrum Article biedt hoogwaardige scrumborden en scrum magneten. De magneten zijn sterk waardoor ze goed blijven zitten. Daarnaast kun je ook andere producten kopen zoals whiteboards, stiften of planning pokerkaarten.