Fibromyalgie Diagnose gekregen?

Zorg

Wanneer jij jouw fibromyalgie diagnose hebt gekregen, dan wil je niets liever dan een oplossing hebben. Wanneer je hiermee te maken hebt, dan heb je vrijwel overal in het lichaam pijn. Dagelijks met veel pijn moeten doorstaan is geen oplossing. Bovendien werkt het niet mee aan een gezonde levensstijl en dat is logisch. Zo raad ik je aan om contact op te nemen met Medinello. Deze praktijk gaat met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat de pijn een stuk minder wordt. Een goede begeleiding zal jouw lichaam ondersteunen en dat wordt vaak als prettig beschouwen.

Fibromyalgie Diagnose

Fibromyalgie Diagnose en nu?

Je hebt helaas te horen gekregen dat fibromyalgie diagnose is uitgeschreven. Veel pijn in het spier- en bindweefsel en dat belemmert enorm de dagelijkse gang van zaken. Je ligt eigenlijk continu op bed of op de bank om de pijn niet te laten overheersen. Zo heb je onder andere last van:

  • Chronische pijn
  • Stijfheid
  • Vermoeidheid
Ondersteuning

Vermoeidheid is erg goed te begrijpen. Je bent je immers continu aan het inspannen om maar geen pijn te hebben. Wanneer je dus de hele dag intensief hiermee bezig bent zal je in de nacht slecht slapen van de pijn. Medinello weet als geen ander dat dit geen lange tijd door moet gaan. Zo hebben zij diverse plannen opgesteld wat ervoor kan zorgen dat jij minder pijn zult hebben. Een behandeling ondergaan gebeurt natuurlijk niet zomaar. Je zult van tevoren een soort van intake krijgen zodat jouw lichaam goed onderzocht kan worden. Vervolgens wordt er een behandelplan in Nijmegen opgesteld wat ervoor kan zorgen dat jij geen klachten meer zult hebben. Het ondergaan van een behandeling vergt natuurlijk de nodige inzet. Echter hoef jij je bij dit bedrijf geen zorgen te maken. Op een rustige en werkzaam manier gaan zij aan de slag.