Hier Heb Ik Pijn biedt een online test aan voor lichaamsklachten

We hebben allemaal af en toe last van vervelende pijntjes aan ons lichaam. Hier Heb Ik Pijn is een website, waarop de mogelijkheid geboden wordt om een online test te ondergaan. Door heel nauwkeurig aan te geven waar u de pijn voelt en tijdens welke handelingen, kan de website een ruwe schatting maken van de oorzaak hiervan. Op basis van uw klachten wordt een heldere uitleg gegeven van uw mogelijke aandoening. Ook ontvangt u tips om de klachten te verminderen of in de toekomst te kunnen voorkomen.

Hier Heb Ik Pijn is een organisatie die u advies geeft. Houd er rekening mee dat het erg verstandig is om dit advies te combineren met een bezoek aan uw huisarts of fysiotherapeut. Een dergelijk medisch specialist kan u van een nog betrouwbaardere diagnose voorzien.

Redenen om Hier Heb Ik Pijn te gebruiken

Als u toch nog langs een fysiotherapeut moet, waarom zou u dan Hier Heb Ik Pijn gebruiken? Het gebruik van deze dienst kan aan te raden zijn, in de fase dat u pas enkele dagen te maken heeft met uw klachten. Mogelijk is er geen sprake van een structurele pijn, maar voert u bijvoorbeeld verkeerde bewegingen uit die de pijn veroorzaken. In dit geval geeft de test een goede indicatie van de oorzaak van de klachten, zodat u direct voor een aanpassing kan zorgen. Dit kan ertoe leiden dat de klachten afnemen en een bezoek aan de fysiotherapeut wellicht niet langer noodzakelijk is.