Seeh voor een beeldschermbril

veiligheidsbrillen

Een beeldschermbril is in de tegenwoordige tijd iets wat niet meer te missen is. Zo heb je tegenwoordig vele banen waarbij je lang naar een beeldscherm moet staren, en dit kan een paar dingen opleveren als je niet goed op gaat letten. Zo kunnen veel problemen om de hoek gaan kijken, zoals:

beeldschermbril
  • Minder scherp zicht
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Nekpijn

Dit zijn niet de problemen waar je vaak last van wilt hebben. Daarom is de beeldschermbril van Seeh een ding die je echt moet gaan kopen als jij ook vaak achter een beeldscherm zit.

Meer dan beeldschermbrillen

Seeh is een bedrijf die gelukkig meer dan alleen maar beeldschermbrillen verkoopt. Zo heeft Seeh veel meer producten die helpen tegen bepaalde prikkels op de werkvloer. Hierbij kan je denken aan:

  • Veiligheidsbrillen,

Iedereen weten wat dit is, een bril die er voor zorgt dat er gene dingen in je ogen komen. Handig in de bouw, waar veel dingen weg kunnen springen of vallen.

  • Otoplastieken/oordoppen,

Ook zeer handig in de bouw, maar ook bij elke andere werkzaamheden die vele geluid produceren. Zo verminderen deze dopjes het geluidsniveau en hoor je niet het vele decibel.

Zoals je kan zien zijn dit een producten die zeer bruikbaar kunnen zijn voor bepaalde banen en werkzaamheden, maar ook voor particulieren.

Vele soorten merken

Seeh heeft een dienstverband samen met Hans Anders aangegaan, en kan hierdoor de brillen die ze leveren nog beter maken. Hierdoor is het ook mogelijk om brillen van de beste merken te kunnen leveren. Zo schiet de kwaliteit van deze brillen in een keer omhoog en is het eenvoudig om te kunnen vertrouwen op deze brillen. Op deze manier weet je ook dat de brillen niet tijdens het werken kapot gaan en kunnen elke werknemers er lang mee overweg.