Tanden bleken

Van mijn man en kinderen had ik een tandenbleekbehandeling gekregen bij Mondcentrum Drunen. Dit had ik volgens hen verdient nu ik al zo’n anderhalf jaar lang gestopt ben met roken. Het roken had mijn tanden behoorlijk verkleurd, helaas.

Bij het Mondcentrum Drunen werd mij verteld dat ik dit op twee manieren kon laten doen. Allereerst door gebruik te maken van een bitje die op maat gemaakt wordt. Ik zou dan het bitje en een speciale gel mee naar huis krijgen, zodat ik met het bitje kon slapen en dit mijn tanden witter zou maken. De tweede optie was om mijn tanden in de praktijk te laten bleken. Dan zou ik binnen één uur kunnen genieten van een stralende glimlach.

Ik heb gekozen voor het bleken in de praktijk zelf. De behandeling was volledig pijnvrij en de tandarts was gezellig. Dit zorgde ervoor dat het uur dat ik in de stoel mocht liggen zo voorbij was. Toen ik na de behandeling in de spiegel keek waren mijn tanden 6 tinten witter dan eerst! Ik durf nu weer met open mond te lachen en schaam mij niet meer voor mijn tanden. Ik zou het écht iedereen aanraden om te laten doen. Je voelt je hierdoor zoveel zekerder over je eigen mond!