Wimperserum verzorgt je wimpers goed

Wimperserum

Om je wimpers goed te verzorgen kun je kiezen voor het gebruik van een wimperserum. Wimpers beschermen je ogen tegen vuil en stof van buitenaf maar je wilt ook dat ze er goed verzorgd uitzien.

Langere en betere wimpers

Wimpers groeien maar je verliest ze ook weer. Om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk worden en de conditie ervan verbeterd wordt kies je voor het gebruik van een wimperserum.
Kies het juiste wimperserum

Het gebruik van een wimperserum is eenvoudig en het duurt niet lang om het aan te brengen. Met een kleine dagelijkse inspanning zie je al na een paar weken het effect van het serum op je wimpers. Een wimperserum is in verschillende varianten te koop en het is met name belangrijk dat je een serum kiest dat geschikt is voor jouw huid. Zorg er daarnaast voor dat het huidvriendelijk is en geen irritatie rondom de ogen oplevert.
Aanbrengen van het serum

Een wimperserum breng je altijd aan op een schone en vetvrije huid. Zorg daarom altijd dat de huid rondom je ogen goed gereinigd is. De meeste serums breng je één keer per dag aan. Voor sommige serums geldt dat dit twee keer per dag is. Of je dit ’s morgens of ’s avonds doet is je eigen keuze. Kies je voor de avond dan krijgt het serum goed de kans om zijn werk te doen omdat er weinig vuil meer op de wimpers kan komen.