X-ray loodglas bestel je online

Heb jij al wel eens gehoord van x-ray loodglas? Wanneer jij werkzaam bent in het ziekenhuis, dan herken je dit vast en zeker wel. Al moet ik zeggen dat je als patiënt hier hopelijk geen kennis mee hoeft te maken. Deze vorm van glas wordt namelijk gebruikt bij een MRI scan. Hierachter staat het personeel gereed om de scan te voldoen. Deze vorm van glas is van belang om de schade aan de rest om je heen zo te minimaliseren. Je zit er immers niet op te wachten om steeds deze straling op het lichaam te krijgen toch?

De X-ray loodglas geregeld vervangen of toch niet?

Veiligheid op de werkvloer is met name in het ziekenhuis van belang. Jij als medewerker zijnde wilt maar al te graag de patiënten beter gaan maken toch? Wanneer er een MRI scan moet plaats vinden, dan zul je merken dat de glas bescherming biedt. Het personeel wordt tijdens de scan achter de raam gezet. Zo blijven zij veilig voor de straling wat het met zich meebrengt.

Onze werkgever vindt het zelf ook erg belangrijk om dit geregeld te vervangen. Ik meende dat het eens per tien jaar wordt vervangen. Zelf is hij erg te spreken over rontgenglas.nl. Bij dit bedrijf wordt je namelijk erg snel en zeer vakkundig geholpen. Dan heb ik het nog niet gehad over de kennis die zij hebben!